Οι ΗΠΑ ελπίζουν στην «καλή» Γερμανία, Πορτογαλία και Γκάνα… εύχονται
Η Γερμανία και οι ΗΠΑ του Γιούργκεν Κλίνσμαν, αγωνίζονται το απόγευμα (19:00, ΝΕΡΙΤ HD-Sports) της Πέμπτης στο πλάισιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου, αλλά και συνολικά 15ης ημέρας του Μουντιάλ. Οι δύο ομάδες «εξυπηρετούνται» από την ισοπαλία, καθώς σε αυτήν την περίπτωση, οι Γερμανοί παίρνουν πρώτοι και οι Αμερικανοί δεύτεροι. Την ίδια ώρα (19:00, ΝΕΡΙΤ), στη Μπραζίλια, μάχονται Πορτογαλία και Γκάνα που ελπίζουν σε πρόκριση της τελευταίας στιγμής, εάν και εφόσον στο άλλο ματς του ομίλου ηττηθούν οι ΗΠΑ.
Ένας από τους αγώνες που συνηθίζεται να βλέπουμε στην 3η αγωνιστική ομίλων κορυφαίας διοργάνωσης και με αρκετά αντίστοιχα παραδείγματα στο παρελθόν, είναι αυτός της Γερμανίας με τις ΗΠΑ, που θα γίνει το απόγευμα (19:00, ΝΕΡΙΤ HD-Sports) για τον 7ο όμιλο του Μουντιάλ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 42.610 θεατών «Pernambuco arena» της πόλης Ρεσίφε, με διαιτητή τον Ρασβάν Ιρμάτοφ απ το Ουζμπεκιστάν.
Οι δύο ομάδες «εξυπηρετούνται» από την ισοπαλία, καθώς σε αυτήν την περίπτωση, οι Γερμανοί παίρνουν την πρώτη θέση και οι Αμερικανοί την δεύτερη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην διεθνή στοιχηματική αγορά, η τιμή της ισοπαλίας προσφέρεται πολύ χαμηλά, ενώ προς αυτήν την κατεύθυνση, λειτουργεί και το γεγονός ότι προπονητής των ΗΠΑ, είναι ο Γιούργκεν Κλίνσμαν, ένας από τους κορυφαίους παίκτες που ανέδειξε το γερμανικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, στο Μουντιάλ του 2006, ο Κλίνσμαν ήταν προπονητής των Γερμανών, με βοηθό τον νυν τεχνικό των «πάντσερ», Γιόακιμ Λεβ!
Σε αμιγώς αγωνιστικό επίπεδο, οι Γερμανοί είναι τουλάχιστον μία κλάση καλύτεροι ως ομάδα και στοχεύουν στην κατάκτηση του τροπαίου. Υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι απίθανο να ηττηθούν απ τους Αμερικανούς, που βασίζονται στην διαρκή πίεση και την πειθαρχία, δεν διαθέτουν όμως ποιότητα στο παιχνίδι τους. Παρ΄όλα αυτά βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση και ασφαλώς θα επιχειρήσουν να μην αφήσουν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.
Στις εννέα φορές που έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες, δεν υπάρχει… ισοπαλία, με τους Γερμανούς να μετρούν έξι νίκες και τους Αμερικανούς τρεις.
Με το «αυτί» στον αγώνα της Γερμανίας με τις ΗΠΑ θα αγωνιστούν την ίδια ώρα το απόγευμα (19:00) οι παίκτες της Πορτογαλίας και της Γκάνας στο χωρητικότητας 69.349 θεατών «Brasilia national stadium», της πόλης Μπραζίλια, με διαιτητή τον Ναουάφ Σουκράλα απ το Μπαχρέϊν.
Οι Πορτογάλοι που απογοήτευσαν μέχρι τώρα, καλούνται να νικήσουν με μεγάλη διαφορά (2-0, 3-0) και ταυτόχρονα θα ελπίζουν σε αντίστοιχη (2-0, 3-0) νίκη των Γερμανών επί των ΗΠΑ. Ενας συνδυασμός που φαντάζει απίθανος στην ποδοσφαιρική λογική και που επί της ουσίας δεν αφήνει ελπίδες στην παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Αντίθετα, πιό εφικτός είναι ο στόχος των Αφρικανών, που με νίκη με διαφορά δύο γκολ και παράλληλη ήττα των Αμερικανών απ τους Γερμανούς, θα προκριθούν στην επόμενη φάση.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας