Το Μεξικό σκόραρε τρεις φορές και… κέρδισε 1-0 το Καμερούν
Το Μεξικό επικράτησε με 1-0 του Καμερούν σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Μουντιάλ της Βραζιλίας στο στάδιο «Ντας Ντούνας» του Νατάλ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ορίμπε Περάλτα στο 61΄.
Το Μεξικό επικράτησε με 1-0 του Καμερούν σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Μουντιάλ της Βραζιλίας στο στάδιο «Ντας Ντούνας» του Νατάλ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ορίμπε Περάλτα στο 61΄.
Το Μεξικό ξεκίνησε τον αγώνα πιο δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος στο 11΄ αλλά το γκολ λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσαιντ.
Οι «Αζτέκοι» συνέχισαν να απειλούν φτάνοντας με ευκολία στην μεγάλη περιοχή του Καμερούν αλλά οι Αφρικανοί ήταν αυτοί που έχαναν τις ευκαιρίες αρχικά με την κεφαλιά του Ετό στο 21΄,που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Οτσόα, ενώ στο 24΄ και πάλι ο πρώην αστέρας της Τσέλσι δεν κατάφερε να σκοράρει εξ επαφής μετά από φάση διαρκείας.
Στο 30΄ ο Ντος Σάντος μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά και πάλι ακυρώθηκε ως οφ σάιντ μετά από λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη.
Στην επανάληψη η ομάδα του Μιγκέλ Ερέρα έδειξε να μην επηρεάζεται απο τις διαιτητικές αστοχίες διατήρησε την κατοχή της μπάλας και κατάφερε τελικά να πάρει το προβάδισμα στο 61΄ όταν μετά από εξ επαφής απόκρουση του Ιτάνζ σε τετ α τετ με τον Ντος Σάντος η μπάλα στρώθηκε στον επερχόμενο Περάλτα που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.
Μετά την επίτευξη του τέρματος το Μεξικό «ηρέμησε» τον ρυθμό με αποτέλεσμα οι Καμερουνέζοι να κυνηγήσουν το τέρμα της ισοφάρισης και παραλίγο να το πετύχουν στο 90΄αλλά ο Οτσόα απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μουκατζό.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε ο προπονητής της Κηφισιάς Σεμπάστιαν Λέτο μετά την ήττα της Κηφισιάς από τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για το δεύτερο πέναλτι του δικεφάλου.
Για το όραμα που του έδωσε ο Αριστοτέλης Μυστακίδης και πώς κατάφερε να τον πείσει να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Αντρέα Τρινκιέρι κατά την παρουσίασή του από τον δικέφαλο. Οι στόχοι που έθεσε.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας