Νίκες για Λιλ, Λοριάν, η Λιόν… έκλεψε τη Μπορντό στο 90’+
Η 28η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος επιφύλαξε ένα άνετο απόγευμα για την τρίτη της κατάταξης, Λιλ, η οποία δε δυσκολεύτηκε να κάμψει με 2-0 την αντίσταση της Μονπελιέ και να αυξήσει στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τη διώκτρια της Σεντ Ετιέν, που «στραβοπάτησε» στην έδρα της Λοριάν, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Στην τελευταία αναμέτρηση της αγωνιστικής, η Λιόν πήρε το «διπλό» στο Μπορντό με απίστευτη ανατροπή με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!
Η 28η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος επιφύλαξε ένα άνετο απόγευμα για την τρίτη της κατάταξης, Λιλ, η οποία δε δυσκολεύτηκε να κάμψει με 2-0 την αντίσταση της Μονπελιέ και να αυξήσει στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τη διώκτρια της Σεντ Ετιέν, που «στραβοπάτησε» στην έδρα της Λοριάν, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.
Το πιο όμορφο σε εξέλιξη ματς, όμως, έγινε στο τέλος της αγωνιστικής, όπου η Λιόν πήρε το «διπλό» μέσα στο Μπορντό με απίστευτη ανατροπή με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 28ης αγωνιστικής του Championnat:
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»