Εκλεισε θέση στην 8άδα η Ντόρντμουντ με Socratis και 4-2 στη Ρωσία
Αποτέλεσμα που ουασιαστικά της δίνει το εισιτήριο πρόκρισης στους «8» του Champions League πήρε η Μπορούσια Ντόρντμουντ μέσα στη Ρωσία με το εντυπωσιακό 4-2 επί της Ζένιτ.
Αποτέλεσμα που ουασιαστικά της δίνει το εισιτήριο πρόκρισης στους «8» του Champions League πήρε η Μπορούσια Ντόρντμουντ μέσα στη Ρωσία με το εντυπωσιακό 4-2 επί της Ζένιτ.
H γερμανική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή του αγώνα και έφτασε γρήγορα στο 2-0 me Μχιταριάν (4΄) και Ρόις (5΄), με τους ρώσους να αιφνιδιάζονται, ενώ τέθηκε νοκ άουτ από το πρώτο 20λεπτο και ο Αρσάβιν λόγω τραυματισμού.
H Zένιτ μείωσε σε 1-2 ο Σατόφ στο 57′, όμως ο Λεβαντόφσκι απάντησε στο 61΄. Το 2-3 έκανε ο Χουλκ με πέναλτι (που δεν υπήρξε ποτέ) στο 69΄ και ξανά ο Λεβαντόφσκι διαμόρφωσε το τελικό 2-4 μόλις δύο λεπτά αργότερα (71΄).
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου.
Συνέχεια στο Champions League την Τετάρτη με την Τσέλσι να φιλοξενείται από την Γαλατάσαραϊ, αλλά και τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα αντιμετωπίσει στην Γερμανία την Σάλκε.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.