Το ντοκιμαντέρ του Καντονά για τις «μάχες» Ολυμπιακού – ΠΑΟ
Ο Ερίκ Καντονά μαζί με τους συνεργάτες του ετοίμασαν στο Canal +Sport τις μάχες των «αιωνίων» Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. Το «Looking for Athenes» έχει διάρκεια 53 λεπτών και ο βετεράνος Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί στην Αθήνα τον περασμένο Μάρτιο για να ετοιμάσει το ντοκιμαντέρ, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα.
Ο Ερίκ Καντονά μαζί με τους συνεργάτες του ετοίμασαν στο Canal +Sport τις μάχες των «αιωνίων» Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Το «Looking for Athenes» έχει διάρκεια 53 λεπτών και ο βετεράνος Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί στην Αθήνα τον περασμένο Μάρτιο για να ετοιμάσει το ντοκιμαντέρ, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα.
Για το κλασικό ελληνικό ντέρμπι μιλούν ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, δημοσιογράφοι, αλλά και οπαδοί. Ο Καντονά προσπαθεί να αποτυπώσει την ατμόσφαιρα του ντέρμπι των «αιωνίων», τα συναισθήματα, τις προσδοκίες, τα πιστεύω των «ερυθρολεύκων» και των «πράσινων» μέσα σε κάτι λιγότερο από μία ώρα.
Το ντοκιμαντέρ έπαιξε στα μέσα Οκτώβρη και πλέον κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο δίνοντας την δυνατότητα στους φιλάθκους των ομάδων να το απολαύσουν:
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.