Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με την Άμκαρ για τον Νίκο Καρέλη
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Καρέλης, καθώς οι Πράσινοι έφτασαν σε συμφωνία με την Άμκαρ Περμ, που θα λάβει ένα μικρό ποσό για να παραχωρήσει τον παίκτη. Αυτή ήταν η μοναδική εκκρεμότητα που υπήρχε στις επαφές των δύο ομάδων, καθώς οι Ρώσοι ήθελαν να βάλουν κάποια χρήματα στο ταμείο τους, προτού δώσουν τις 340.000 ευρώ που οφείλουν στον Εργοτέλη για τον ποδοσφαιριστή.
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Καρέλης, καθώς οι Πράσινοι έφτασαν σε συμφωνία με την Άμκαρ Περμ, που θα λάβει ένα μικρό ποσό για να παραχωρήσει τον παίκτη.
Αυτή ήταν η μοναδική εκκρεμότητα που υπήρχε στις επαφές των δύο ομάδων, καθώς οι Ρώσοι ήθελαν να βάλουν κάποια χρήματα στο ταμείο τους, προτού δώσουν τις 340.000 ευρώ που οφείλουν στον Εργοτέλη για τον ποδοσφαιριστή.
Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει εδώ και ημέρες με το Τριφύλλι και μάλιστα έχει ήδη υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.
Έτσι, μετά την απόκτηση του Νίκου Καρέλη, αναμένεται να ακολουθήσουν άλλες 4-5 μεταγραφές. Στις επιθυμίες του τεχνικού επιτελείου βρίσκονται αυτές ενός στόπερ, δύο μέσων, ενός εξτρέμ κι ενός σέντερ φορ.
Πιο προχωρημένη φαίνεται να είναι η υπόθεση του Ντάνιελ Πράνιτς για τη θέση του αριστερού εσωτερικού μέσου, ενώ για τη θέση του αμυντικού χαφ πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά τη σημερινή επαφή με τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ, της Λιόν και της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαχαμαντού Ντιαρά.
Σε ό,τι αφορά τον στόπερ, δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ ότι γίνονται συζητήσεις με τη Σάντερλαντ για αμυντικό.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.