Η Αλεξία Καμμένου στην τεχνική ηγεσία της Γλυφάδας
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια «απραξίας», η Αλεξία Καμμένου επιστρέφει στους πάγκους, καθώς συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας της Γλυφάδας.
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια «απραξίας», η Αλεξία Καμμένου επιστρέφει στους πάγκους, καθώς συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας της Γλυφάδας.
Η Ελληνίδα προπονήτρια πανηγύρισε δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών και ισάριθμα ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ με τη Βουλιαγμένη, το 2009 και το 2010, αλλά αποχώρησε το καλοκαίρι του 2011 από τον πάγκο του ΝΟΒ και τώρα θα βρεθεί στην… αντίπερα όχθη, αφού ο ΑΝΟΓ είναι παραδοσιακός αντίπαλος της Βουλιαγμένης στο γυναικείο πόλο.
Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΑΝΟΓ βρίσκεται στην Α2 και πρώτος στόχος της Καμμένου, η οποία θα έχει ως συνεργάτη της την παλιά διεθνή παίκτρια, Ευτυχία Καραγιάννη, είναι η επιστροφή του ιστορικού συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η Εθνική Νέων της Ελλάδας έμεινε στο 1-1 με την αντίστοιχη της Αυστρίας κι έτσι το ματς με τη Γερμανία θα είναι αυτό που θα κρίνει το αν η γαλανόλευκη θα προκριθεί στα τελικά του EURO U19.
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται στην κρισιμότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας τους και ενώ... συσσωρεύουν αρνητικά ρεκόρ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.
Άκης Στρατόπουλος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας