Νίκη και για τον Μάντζαρη θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στην «Φενέρ»
Με τους Σερμαντίνι, Λο και Πάουελ στη διάθεση του Μπαρτζώκα, αλλά χωρίς τον Μάντζαρη που θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:45 στο ΣΕΦ την Φενερμπαχτσέ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το «TOP 16» της Ευρωλίγκα. Οι δύο Αμερικανοί επέστρεψαν την Δευτέρα στις προπονήσεις και μαζί με τον Γεωργιανό θα δώσουν το «παρών» στον κρίσιμο αγώνα με τους Τούρκους, που θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον του Ολυμπιακού στη διοργάνωση.
Με τους Σερμαντίνι, Λο και Πάουελ στη διάθεση του Μπαρτζώκα, αλλά χωρίς τον Μάντζαρη που θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:45 στο ΣΕΦ την Φενερμπαχτσέ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το «TOP 16» της Ευρωλίγκα.
Οι δύο Αμερικανοί επέστρεψαν την Δευτέρα στις προπονήσεις και μαζί με τον Γεωργιανό θα δώσουν το «παρών» στον κρίσιμο αγώνα με τους Τούρκους, που θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον του Ολυμπιακού στη διοργάνωση.
Την Παρασκευή, στις 22:00, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την Μπάμπεργκ, με στόχο να εδραιώσει τη θέση του στην πρώτη τετράδα του 5ου ομίλου.
Ο Ματσιούλις ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση που του στέρησαν τη συμμετοχή στον αγώνα με τον Άρη και θα βρίσκεται στη διάθεση του Πεδουλάκη, όπως και οι Σχορτσανίτης και Μπανκς, με τον δυναμικό σέντερ να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ώρες.
Όσον αφορά την πρωτοπόρο (και αήττητη) του 5ου ομίλου, Ρεάλ Μαδρίτης, υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στον 6ο όμιλο, η Σιένα που επίσης διατηρεί το αήττητο σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, αγωνίζεται στην Ισπανία απέναντι στην Μπαρτσελόνα.
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής: 5ος όμιλος Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία) Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία) Παναθηναϊκός-Μπάμπεργκ (Γερμανία)