Δεν δυσκολεύτηκαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς, επικρατώντας 129-96, σε ακόμη ένα ματς για τα Ελάφια που δεν είχαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην σύνθεσή τους και… βυθίστηκαν κι άλλο βαθμολογικά (11η θέση με 29-42 στην Ανατολή).
Ο Λέοναρντ «καθάρισε» για τους Κλίπερς με 28 πόντους (3/10 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ οι Μπρουκ Λόπεζ και Κόμπι Σάντερς πρόσθεσαν 19 πόντους ο καθένας.
Για τους Μπακς ξεχώρισε ο Ράιαν Ρόλινς με 20 πόντους και 6/10 τρίποντα και ο Έι Τζέι Γκριν με 15 πόντους (4/5 τρίποντα). Να σημειωθεί πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 7 λεπτά, μετρώντας 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Από’ κει και πέρα, οι Θάντερ δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στους Σίξερς (123-103), με τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ να έχει 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ για τους νικητές.
Οι Σπερς που νίκησαν με 136-111 τους Χιτ, με τον Βίκτορ Ουεμπανιάμα να σταματά στους 26 πόντους, με 15 ριμπάουντ και 4 ασίσ, ενώ ο Πάουελ έβαλε 21 πόντους, με 4 ριμπάουντ για το Μαϊάμι.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.