Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Αναστροφή κλίματος στον ΠΑΟΚ αναζητά ο Δώνης

Αναστροφή κλίματος στον ΠΑΟΚ αναζητά ο Δώνης

Το βλέμμα στραμένο στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα (Πέμπτη, 14/1) έχουν στο ΠΑΟΚ. Η πρόκριση σε συνδυασμό με νίκη και καλή μεφάνιση είναι ικανή να αλλάξει το κλίμα δυσαρέσκειας που έχει δημιουργηθεί, γεγονός που γνωρίζει καλά ο Γιώργος Δώνης. Για το λόγο αυτό, έστειλε και συγκεκριμένο μήνυμα στους παίκτες του. Ερχονται για δοκιμή ο Μολδαβός Σουβόροφ και ο Ολλανδός Καστελέ...

Το βλέμμα στραμένο στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα (Πέμπτη, 14/1) έχουν στο ΠΑΟΚ. Η πρόκριση σε συνδυασμό με νίκη και καλή μεφάνιση είναι ικανή να αλλάξει το κλίμα δυσαρέσκειας που έχει δημιουργηθεί, γεγονός που γνωρίζει καλά ο Γιώργος Δώνης. Για το λόγο αυτό, έστειλε και συγκεκριμένο μήνυμα στους παίκτες του.

«Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε την πρόκριση με την Καλλιθέα. Είναι κάτι που το αξίζουμε και πρέπει να το πετύχουμε, για να αλλάξουμε το κλίμα. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, συνεχίζουμε κάθε μέρα τη δουλειά και πάμε για τον σημαντικό αγώνα της Πέμπτης», είπε στους ποδοσφαιριστές του.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Κατσουράνη ο οποίος αποδείχθηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό, ενώ αντίθετα εκτός θα είναι ο Δημήτρης Πέλκας ο οποίος σήμερα (21/01) θα εξεταστεί για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Δοκιμάζονται δύο στη Τούμπα

Δύο ξένοι ποδοσφαιριστές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δοκιμαστούν στον ΠΑΟΚ και να αποφασιστεί η απόκτησή τους. Πρόκειται για τον 26χρονο Μολδαβό Αλεξάντρου Σουβόροφ, που αγωνιζόταν τελευταία στην Κρακόβια, ομάδα Β’ κατηγορίας στην Πολωνία και έχει 40 συμμετοχές με την εθνική της χώρας του και 4 γκολ, και τον Ολλανδό -με καταγωγή από το Σουρινάμ- Ρομέο Καστελέν, 30 ετών, που πέρασε και Αμβούργο, Φέγενορντ και Ντεν Χάαγκ και είναι 10 φορές διεθνής με την Ολλανδία, έχοντας και ένα γκολ.

Και οι δυο είναι μεσοεπιθετικοί και διαγωνίζονται για την μία θέση που ο ΠΑΟΚ αναζητά παίκτη στα πλάγια της επίθεσης. Ο πρώτος μάλιστα αναμένεται να δώσει το «παρών» στη σημερινή απογευματινή προπόνηση, που θα γίνει στις 4 στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία.

Από την σημερινή προπόνηση θα εξακριβωθεί αν έχει περιθώρια συμμετοχής στο παιχνίδι ρεβάνς του κυπέλλου με αντίπαλο την Καλλιθέα την Πέμπτη (2-0 το πρώτο παιχνίδι υπέρ της αθηναϊκής ομάδας) ο τραυματίας Κώστας Κατσουράνης, που υπέστη κάκωση στο παιχνίδι της Τρίπολης, αλλά όπως φαίνεται έχει το περιθώριο αποκατάστασης και συνεπώς συμμετοχής. Ακόμα θα διαφανεί καλύτερα η κατάσταση του Πάμπλο Γκαρσία, που εδώ και καιρό απουσιάζει αλλά ολοένα πλησιάζει στην μέρα της επιστροφής του. Τραυματίας και σίγουρα απών από τον αγώνα της Πέμπτης θα είναι ο νεαρός Δημήτρης Πέλκας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο