ΠΑΟ κατά Μαρινάκη και Θεοδωρίδης κατά Αλαφούζου με αφορμή τον Σπάθα
Με αφορμή την διαιτησία του Ηλία Σπάθα στην Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός βρήκε την ευκαιρία να βγει στην αντεπίθεση για όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκα, προκαλώντας την αντίδραση του αντιπροέδρου των Πειραιωτών, Σάββα Θεοδωρίδη.
Με αφορμή την διαιτησία του Ηλία Σπάθα στην Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός βρήκε την ευκαιρία να βγει στην αντεπίθεση για όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκα, προκαλώντας την αντίδραση του αντιπροέδρου των Πειραιωτών, Σάββα Θεοδωρίδη.
Ειδικότερα, από πλευράς Παναθηναϊκού διέρευσαν το βράδυ του Σαββάτου μετά το ματς Πανιώνιος-Ολυμπιακός τα εξής:
«Δεν πέρασε ούτε μια μέρα από το συμβούλιο της Λίγκα και όλοι είδαν πως ακριβώς δυσφημείται το ποδόσφαιρο, όχι στα λόγια αλλά μέσα στα ίδια τα γήπεδα. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλει ο κ. Μαρινάκης. Όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν απ΄όλους μας είτε το θέλει είτε δεν το θέλει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού».
Μάλιστα από τον Παναθηναϊκό διευκρίνιζαν ότι αυτό είναι η θέση του συλλόγου για το ματς και όχι… απάντηση στις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη, για τον οποίο τόνιζαν ότι «δεν ασχολούμαστε με αυτόν»!
Από την πλευρά του, πάντως, ο Σάββας Θεοδωρίδης χρέωσε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο την ευθύνη της πυροδότησης του κλίματος.
Χαρακτηριστικά, ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε:
«Δεν μπόρεσα να καταλάβω που εκτραχύνθηκε το παιχνίδι. Αυτά τα πράγματα δε συνέβησαν ποτέ. Ο Πανιώνιος χωρίς να κάνει ευκαιρία έβαλε ένα γκολ και καλά έκανε. Εμείς είχαμε ευκαιρίες, τέσσερα δοκάρια και μόλις βάλαμε ένα γκολ άρχισαν να μας δέρνουν. Πήραμε τη νίκη, αλλά άλλο είναι το δυσάρεστο. Όλο αυτό που γίνεται το έχει πυροδοτήσει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και η Παναθηναϊκή Συμμαχία.
» Αμφισβητούνται όλες οι φάσεις και σχολιάζουν αυτές που κρίνουν ένα αποτέλεσμα. Επόμενο είναι όταν η αντίπαλη ομάδα αμύνεται να κάνει και φάουλ. Ο διαιτητής δεν έκανε τίποτα άλλο από το να εφαρμόσει τους κανονισμούς. Αμφισβητήθηκαν όλες οι φάσεις. Κάποιοι επιθυμούν να διαλυθεί το ποδόσφαιρο και δε θα τους αφήσουμε.
» Είμαι ευχαριστημένος για την πορεία της ομάδας. Πήγαμε καλά στην Ευρώπη, είχαμε καλά αποτελέσματα. Το ότι πορευόμαστε εμένα δε μου λέει τίποτα. Πρέπει να προσέξουμε και να γυρίσουμε πιο δυνατοί, να προπονηθεί η ομάδα και να παίξουμε πολύ ωραιότερο ποδόσφαιρο. Καλές γιορτές, εύχομαι να δυναμώσουν περισσότερο όλες οι ομάδες και θέλω να πω ότι οι παίκτες με πίκραναν μόνο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό γιατί δε δεχόμαστε ούτε ισοπαλία και δη με τον Παναθηναϊκό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Μπέρδεψε τους «Φραπέδες» και τους «Χασάπηδες» της ΝΔ με τους πραγματικούς αγρότες
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442