Το μπάσκετ αξίζει να έχει τηλεοπτική κάλυψη, λέει σε ανακοίνωση του ο ΠΣΑΚ
Ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Σε αυτήν ο ΠΣΑΚ εκφράζει την ευχή να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης του πρωταθλήματος, ενώ καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου Αντώνη Καλκαβούρα.
Ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Σε αυτήν ο ΠΣΑΚ εκφράζει την ευχή να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης του πρωταθλήματος, ενώ καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου Αντώνη Καλκαβούρα.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις εξελίξεις που αφορούν το Πρωτάθλημα της Α1. Το μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως αξίζει να έχει τηλεοπτική στέγη και ευχόμαστε να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Τούτες τις κρίσιμες ώρες για το άθλημά μας, η ενότητα είναι πιο σημαντική από την κριτική, αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουμε άποψη. Θα τοποθετηθούμε σύντομα. Παράλληλα, σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του αθλητικού συντάκτη Αντώνη Καλκαβούρα. Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες πλήττουν ανεπανόρθωτα τον χώρο του αθλητισμού και του μπάσκετ».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Η Εθνική Ελπίδων πέρασε… πάνω από τη Μάλτα (5-0), συνεχίζει με το απόλυτο στα προκριματικά του EURO U21 και πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο μεγάλο παιχνίδι με τη Γερμανία. Χατ-τρικ ο Κούτσιας, από ένα γκολ οι Γκούμας και Καλοσκάμης.
Μεγάλη έκπληξη στον ημιτελικό του Κυπέλλου γυναικών, με τον Πρωτέα Βούλας να επικρατεί 80-76 του Παναθηναϊκού στην παράταση και να τον αφήνει εκτός τελικού!
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας