H ελπίδα του Φερέιρα και η πρόταση από τη Βάσκο Ντα Γκάμα
Στο στόχαστρο της Βάσκο ντα Γκάμα βρίσκεται ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, ωστόσο ο ίδιος με δήλωσή του στον Τύπο της Βραζιλίας περιμένει να βρεθεί λύση στον Παναθηναϊκό.
Στο στόχαστρο της Βάσκο ντα Γκάμα βρίσκεται ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, ωστόσο ο ίδιος με δήλωσή του στον Τύπο της Βραζιλίας περιμένει να βρεθεί λύση στον Παναθηναϊκό.
«Δεν θέλω να μιλήσω, ελπίζω να βρεθεί μία λύση εδώ», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός των «πρασίνων».
Στο ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων πάντως αναφέρεται πως ο Φερέιρα έχει δεχτεί κρούση από τη Βάσκο και εμφανίστηκε θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.
Ωστόσο έχει και πρόταση από τον Παναθηναϊκό, για νέο διετές συμβόλαιο, όμως η απάντησή του εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση στην ομάδα και την Ελλάδα.
Από την πλευρά της Βάσκο ντα Γκάμα ο γενικός της διευθυντής, Ντανιέλ Φρέιτας, διέψευσε τα σενάρια για τον Φερέιρα: «Δεν ξέρω τίποτα για αυτή τη φήμη. Μάλλον βγήκε από κάποιον που θέλει να δουλέψει για τη Βάσκο. Εμείς δεν ψάχνουμε προπονητή, έχουμε τον Κριστοβάο».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας