Οι κλήσεις του Ντελ Μπόσκε χωρίς «Μπάρτσα», Αθλέτικ και Τσέλσι
Μια πρώτη λίστα 21 ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που αρχίζει στις 8 Ιουνίου σε Πολωνία και Ουκρανία. Από τον κατάλογο απουσιάζουν οι διεθνείς της Μπαρτσελόνα και της Αθλέτικ Μπιλμπάο, οι οποίες συγκρούονται στις 25 Μαΐου στον τελικό του κυπέλλου, αλλά και οι Φερνάντο Τόρες και Χουάν Μάτα της Τσέλσι, λόγω της επικείμενης συμμετοχής τους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το προσεχές Σάββατο (19/5) στο Μόναχο.
Μια πρώτη λίστα 21 ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που αρχίζει στις 8 Ιουνίου σε Πολωνία και Ουκρανία.
Από τον κατάλογο απουσιάζουν οι διεθνείς της Μπαρτσελόνα και της Αθλέτικ Μπιλμπάο, οι οποίες συγκρούονται στις 25 Μαΐου στον τελικό του κυπέλλου, αλλά και οι Φερνάντο Τόρες και Χουάν Μάτα της Τσέλσι, λόγω της επικείμενης συμμετοχής τους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το προσεχές Σάββατο (19/5) στο Μόναχο.
Οι 21 που ανακοινώθηκαν θα ακολουθήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των «φούριας ρόχας», στην Αυστρία (22-31 Μαϊου), ενώ ο τεχνικός των πρωταθλητών κόσμου και Ευρώπης αναμένεται να ανακοινώσει την τελική λίστα στις 27/5.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας