Ευκαιρία για… περίπατο από τους «πράσινους παγκίτες»
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε 84-58 τον Ηλυσιακό, δίνοντας την ευκαιρία στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του «πράσινου» πάγκου. Από πάρα πολύ νωρίς οι «πράσινοι» πήραν μεγάλη διαφορά (20-4 στο 4') και ουσιαστικά δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε 84-58 τον Ηλυσιακό, δίνοντας την ευκαιρία στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του «πράσινου» πάγκου. Από πάρα πολύ νωρίς οι «πράσινοι» πήραν μεγάλη διαφορά (20-4 στο 4′) και ουσιαστικά δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα.
Ο Πατ Καλάθης, που όχι μόνο ήταν στην αποστολή, αλλά αγωνίστηκε περισσότερο από 20 λεπτά με καλά στατιστικά (11 πόντοι, 3 ριμπάουντ). Ο Αλέξης Κυρίτσης, από την άλλη, σε 16 λεπτά είχε 4 πόντους με χαμένες προσπάθειες και δύο λάθη.
Κορυφαίος για τους Πρωταθλητές Ευρώπης ήταν ο Ντέιβιντ Λόγκαν με 14 πόντους, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και ένα ριμπάουντ, ενώ για τον Ηλυσιακό πάλεψε ο Τόντις, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 23 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα αλλά και 3 λάθη.
Οσο για τη διακύμανση του σκορ, η πρώτη περίοδος τελείωσε με νταμπλ-σκορ (26-13), το ημίχρονο με… περισσότερο (45-22), στο 30′ ο Παναθηναϊκός προηγούταν με 30 πόντους (66-36) με το τελικό σκορ να είναι 84-58.
Τα δεκάλεπτα: 26-13, 45-22, 66-36, 84-58.
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Ζούμπος 1, Μάριτς 7, Μπατίστ 2, Λόγκαν 14(2), Σάτο 9(3), Καλάθης 11(2), Διαμαντίδης 11(2), Βουγιούκας 10, Νικ Καλάθης 5(1), Καϊμακόγλου 1, Γιασικεβίτσιους 9(2)
Ηλυσιακός (Φλεβαράκης): Σπανός 3(1), Ματαλόν, Παπανικολόπουλος 2, Τόντιτς 23(4), Νάνα 5, Χατζής 5, Αποστολίδης, Τόμπσον 2, Χολ 14, Κασελάκης 2, Τσαπρούνης, Γαλιώτος 2
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πολιτική κόντρα για τους αγρότες – «Η κυβέρνηση σαν βαμπίρ έπεσε στις επιδοτήσεις για να τις μοιράσει σε Φραπέδες»
- Ο Τζόουνς θέλει Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν ακούει προτάσεις και συζητάει με την Dubai BC
- Εργαζόμενοι: Η δεύτερη δουλειά επιστρέφει – Στόχος η κάλυψη βασικών αναγκών
- Σημάδια ανάκαμψης για το ελαιόλαδο – Οι προοπτικές για την επόμενη δεκαετία
- Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο: «Για εμένα κερδίσαμε 3-2» (vid)
- Γιατί η χτένα είναι… μπαμπούλας για τον σκύλο; – Ο τρόπος για να ξεπεράσει κάθε του ανησυχία
- Τα essentials για χιονισμένες εξορμήσεις
- Αγρότες: Μετά την Πρωτοχρονιά αποφασίζουν για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων – Την ίδια συνταγή ακολουθεί η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442