Κίνδυνος χειρουργείου για τον Σπανούλη που επιστρέφει στην Αθήνα για εξετάσεις
Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην Εθνική και αναχώρησε από το Καρπενήσι για την Αθήνα, όπου το απόγευμα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο Έλληνας γκαρντ ένιωσε πόνους και ενοχλήσεις στους κοιλιακούς - προσαγωγούς και το χειρότερο σενάριο τον φέρνει να περνάει την πόρτα του χειρουργείου. Σε... αναμμένα κάρβουνα ο προπονητής της Εθνικής Ηλίας Ζούρος που θα περιμένει να μάθει την κατάσταση του «V-Span».
Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην Εθνική και αναχώρησε από το Καρπενήσι για την Αθήνα, όπου το απόγευμα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Ο Έλληνας γκαρντ ένιωσε πόνους και ενοχλήσεις στους κοιλιακούς – προσαγωγούς και το χειρότερο σενάριο τον φέρνει να περνάει την πόρτα του χειρουργείου. Σε… αναμμένα κάρβουνα ο προπονητής της Εθνικής Ηλίας Ζούρος που θα περιμένει να μάθει την κατάσταση του «V-Span».
Ο Βασίλης Σπανούλης αισθάνθηκε πόνους στους κοιλιακούς – προσαγωγούς και επιστρέφει στην Αθήνα για να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Ακόμη είναι νωρίς για προβλέψεις, ωστόσο κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να χάσει το Ευρωμπάσκετ στη Λιθουανία.
Το στοιχείο που φέρνει έντονη ανησυχία είναι το γεγονός ότι ο τραυματισμός ταλαιπωρεί τον παίκτη αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο παίκτης είχε δηλώσει κατά την αναχώρηση της αποστολής ότι ένιωθε καλύτερα, φυσικά απέχοντας από τις προπονήσεις. Έτσι, τώρα που άρχισε να γυμνάζεται –και όχι σε έντονους ρυθμούς- το γεγονός ότι ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις είναι αρνητικό…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Δεν ξέρεις τη δουλειά σου, αύριο θα σε αναφέρω» – Η ένταση που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή (vid)
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
- Το στάδιο Αζάντι στην Τεχεράνη έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
- Εκτός δράσης για ακόμη 4-6 εβδομάδες ο Λάρκιν
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442