Ξανά με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης ο Χρ.Αφρουδάκης
Την απόκτηση του Χρήστου Αφρουδάκη ανακοίνωσε η Βουλιαγμένη και έτσι ο Έλληνας διεθνής επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε αθλητικά. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΟΒ ο «Αφρουδάκης επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 7 χρόνια (2004-2011), στα οποία φόρεσε το σκουφάκι των Ποζίλιπο, Εθνικού και Ολυμπιακού.
Την απόκτηση του Χρήστου Αφρουδάκη ανακοίνωσε η Βουλιαγμένη και έτσι ο Έλληνας διεθνής επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε αθλητικά. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΟΒ ο «Αφρουδάκης επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 7 χρόνια (2004-2011), στα οποία φόρεσε το σκουφάκι των Ποζίλιπο, Εθνικού και Ολυμπιακού. Η παρουσία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας