Οι Μπουλς επικράτησαν στο Ορλάντο των Μάτζικ με 102-99
Οι Μπουλς δεν σταμάτησαν ούτε στο Ορλάντο επικρατώντας των Μάτζικ με 102-99. Ο Ντέρικ Ρόουζ πέτυχε 39 πόντους οδηγώντας την ομάδα του στην 60η εφετινή της νίκη, βάζοντας παράλληλα σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο του MVP της κανονικής διάρκειας.
Οι Μπουλς δεν σταμάτησαν ούτε στο Ορλάντο επικρατώντας των Μάτζικ με 102-99. Ο Ντέρικ Ρόουζ πέτυχε 39 πόντους οδηγώντας την ομάδα του στην 60η εφετινή της νίκη, βάζοντας παράλληλα σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο του MVP της κανονικής διάρκειας. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αντερσον με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να σημειώνει 27 πόντους, οι Χιτ επιβλήθηκαν στο Μαϊάμι των Σέλτικς με 100-77 και απέκτησαν προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της Ανατολής. Οι «γερόλυκοι» των Κελτών, Πιρς και Γκαρνέτ πέτυχαν από 24 και 21 πόντους αντίστοιχα.
Νίκη και για τους Θάντερ, που κέρδισαν στο «Staples Center» του Λος Αντζελες, τους Λέικερς με 120-106. Κορυφαίος παίκτης για τους νικητές ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 31 πόντους. Αυτή ήταν η 54η νίκη της ομάδας της Οκλαχόμα σε 80 αγώνες. Οι 31 πόντοι που πέτυχε ο Κόμπε Μπράιαντ δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την εντός έδρας ήττα για τους Λιμνανθρώπους.
Οι Νικς με τον Καρμέλο Αντονι να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι 4,9’’ πριν το τέλος, επικράτησαν στη Ιντιανάπολις των Πέισερς με 110-109. Ο σουπερ σταρ της ομάδας της Νέας Υόρκης τελείωσε το παιχνίδι με 34 πόντους, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Γκρέιντζερ με 20.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.