Ο Κουζέν χαρακτήρισε «αστείο το ελληνικό πρωτάθλημα»
Την ώρα και τη στιγμή που θα φύγει από την Ελλάδα περιμένει ο Ντανιέλ Κουζέν, σύμφωνα με δηλώσεις του επιθετικού της Λάρισας σε μέσα ενημέρωσης της Γκαμπόν. Ο 34άχρονος Γάλλος χαρακτήρισε «αστείο» το ελληνικό πρωτάθλημα και άφησε αιχμές σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις που λαμβάνονται στους αγώνες της Σούπερ Λιγκ. Πρώτη γνωριμία για Πανκράτ.
Την ώρα και τη στιγμή που θα φύγει από την Ελλάδα περιμένει ο Ντανιέλ Κουζέν, σύμφωνα με δηλώσεις του επιθετικού της Λάρισας σε μέσα ενημέρωσης της Γκαμπόν. Ο 34άχρονος Γάλλος χαρακτήρισε «αστείο» το ελληνικό πρωτάθλημα και άφησε αιχμές σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις που λαμβάνονται στους αγώνες της Σούπερ Λιγκ.
«Η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει αστείο πρωτάθλημα. Συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Οι διαιτητές υπερβάλλουν. Δεν θα πω τίποτε άλλο. Ευτυχώς το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι και φεύγω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κουζέν.
Πρώτη γνωριμία για Πανκράτ
Την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες έκανε την Τετάρτη ο Φαμπρίς Πανκράτ. Ο Γάλλος παίκτης δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα του Νίκου Κωστένογλου, αφού ήταν κουρασμένος και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Την Πέμπτη, όμως, αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.
Ωστόσο, προπονήθηκε ο Βελάσκο, με τον Ισπανό αμυντικό να θέτει υποψηφιότητα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ενοχλήσεις ένιωσε ο Κολοβέτσιος, όμως έβγαλε το πρόγραμμα. Τέλος Ταλ και Ταυλαρίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.