Στα γραφεία του Παναθηναϊκού ο Φρέιτας
Ο επαναληπτικός προημιτελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη βρίσκεται στο επίκεντρο για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, κινητικότητα υπάρχει και για την εύρεση του διαδόχου του Κάρλος Φρέιτας στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο Πορτογάλος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία της ΠΑΕ εμμένοντας στην παραιτησή του. Γιάννης Σαμαράς, Τζιανλούκα Νάνι αλλά και Γιάσμινκο Βέλιτς οι υποψήφιοι...
Ο επαναληπτικός προημιτελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη βρίσκεται στο επίκεντρο για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, κινητικότητα υπάρχει και για την εύρεση του διαδόχου του Κάρλος Φρέιτας στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο Πορτογάλος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία της ΠΑΕ εμμένοντας στην παραιτησή του.
Τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση είναι τέσσερις.
Το πρώτο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος είναι και φαβορί για τη θέση, ωστόσο, οι πράσινοι εξετάζουν και κάποιες περιπτώσεις από το εξωτερικό. Ο Σαμαράς αποτελεί, άλλωστε την πλέον προσιτή λύση, ενώ είναι και ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την ομάδα και δεν θα χρειαστεί χρόνο για να ενημερωθεί.
Από την πρώτη μέρα που θα αναλάβει, θα είναι σε θέση να κάνει ουσιαστική δουλειά και για το λόγο αυτό θεωρείται ως το φαβορί για τη θέση του αντί – Φρέιτας.
Ωστόσο, ο Σαμαράς δεν είναι και ιδιαίτερα θετικός στο να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.
Γι` αυτό και στον Παναθηναϊκό επανεξετάζουν την περίπτωση του Τζιανλούκα Νάνι, με τον οποίο είχαν ασχοληθεί οι «πράσινοι» και στο παρελθόν, αλλά τελικά είχαν καταλήξει στον Φρέιτας.
Ο Νάνι εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής στην Μπρέσια, ωστόσο, δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική του Παναθηναϊκού. Επίσης, έχει εργαστεί και στην αγγλική Γουέστ Χαμ. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία… ακριβή λύση, όμως, στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως η συγκεκριμένη θέση είναι κρίσιμη για τη σωστή λειτουργία της ομάδας και αν χρειαστεί θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Τέλος, στον Παναθηναϊκό εξετάζονται οι περιπτώσεις δύο ακόμη ανθρώπων που γνωρίζουν καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Γιάσμινκο Βέλιτς, ο οποίος έχει εργαστεί και στο παρελθόν στους «πράσινους», αλλά και τον Ιλια Ιβιτς, ο οποίος έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, όμως δεν είναι απόλυτα σίγουρη η στηριξή του από τους φιλάθλους του «τριφυλλιού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΕΝΦΙΑ: Ανοιχτή η πλατφόρμα για διορθώσεις στο Ε9 – Τι πρέπει να προσέξετε
- Κραυγή αγωνίας για Δημοτική Κοινότητα της χώρας-Μείωση πληθυσμού 25% το 2026
- Ισπανικά ΜΜΕ για τον Παναθηναϊκό: «Σε κρίση η ομάδα του Μπενίτεθ, κίνδυνος ιστορικής αποτυχίας»
- Σμότριτς προς Τραμπ: Τον ευχαριστεί, αλλά τώρα του ζητάει να φύγει από τη Γάζα – «Να αναλάβουμε εμείς»
- Καμπούλ: Αρκετοί νεκροί από έκρηξη, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών
- Μια νύχτα μόνο: Συγκρούσεις και παγίδες
- Κόπα Άφρικα: Και όμως το Μαρόκο νίκησε…
- Δέκα καράτια – Γιατί ο Πρίγκιπας Ρενιέ χάρισε διακριτικά ένα δεύτερο δαχτυλίδι αρραβώνων Cartier στη Γκρέις Κέλι;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442