Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον Μαρτσέλο Λίπι να βρίσκεται μία ανάσα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Γκρεγκόρι Σούρκις. Κυριακάτικα δημοσιεύματα ήθελαν τον Λίπι να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ουκρανική ομοσπονδία για να διαδεχθεί τον Γιούρι Καλίτβιντσεφ, που κάθεται τώρα στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας. Ο Σούρκις, όμως, χαρακτήρισε ψευδή τα δημοσιεύματα αυτά και στήριξε τον νυν τεχνικό: «Δεν έχει νόημα, καθώς έχουμε ακόμα προπονητή για την εθνική ομάδα. Ολες αυτές οι ιστορίες δεν έχουν καμία βάση. Το πιο πιθανό είναι ότι ο Καλίτβιντσεφ θα συνεχίσει σαν ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τη χειμερινή διακοπή. Πρέπει απλά να συνδυάσει την επιθυμία του για παραμονή με ορισμένα θετικά αποτελέσματα», δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η τραγική Ρεάλ δεν μπορεί καθόλου χωρίς τον Εμπαπέ και η Χετάφε τη σόκαρε μέσα στο «Μπερναμπέου» με μία μεγαλειώδη νίκη (0-1) – Στο -4 από την Μπαρτσελόνα η «Βασίλισσα»!
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.