Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα εικόνα της εθνικής ομάδας μπάσκετ δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιόνας Καζλάουσκας. Ο Λιθουανός προπονητής μίλησε για το τουρνουά «Ακρόπολις», που ξεκινάει αύριο, Τρίτη, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον Σποανούλη να δίνει το παρών κανονικά.
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα εικόνα της εθνικής ομάδας μπάσκετ δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιόνας Καζλάουσκας. Ο Λιθουανός προπονητής αναφέρθηκε στο τουρνουά «Ακρόπολις», που ξεκινάει αύριο, Τρίτη, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή της Ελλάδας, του Καναδά, της Σλοβενίας και της Σερβίας και σχετικά με τον Σπανούλη είπε:
«Η κατάσταση του Σπανούλη δεν είναι τόσο σοβαρή. Έχει ένα διάστρεμμα, αλλά θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί από την αρχή στο τουρνουά Ακρόπολις».
Στη συνέχεια τόνισε: «Θεωρώ ότι γίνεται σωστή δουλειά. Θα μπορούσαμε να είχαμε δώσει περισσότερα φιλικά, αλλά δεν θα είχε νόημα αν αντιμετωπίζαμε κάποια πολύ ισχυρή ομάδα. Οι εμφανίσεις μας στην Κύπρο ανήκουν στο παρελθόν. Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση για τον τρόπο που παίζουμε, αλλά θα είμαστε χαρούμενοι μόνο αν πάμε καλά στην Τουρκία. Τα παιδιά ξέρουν καλό μπάσκετ, είναι έξυπνα και πραγματικά απολαμβάνω να τους προπονώ. Παίζουμε πολύ σκληρή άμυνα και θέλουμε να γίνουμε ακόμη πιο γρήγοροι στην επίθεση».
Ο Γιόνας Καζλάουσκας πρόσθεσε: «Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, άλλα είναι μικρά κι άλλα μεγαλύτερα. Το πιο μεγάλο είναι αυτό του Μπουρούση. Οι γιατροί εκτιμούν ότι θα είναι έτοιμος στο Μουντομπάσκετ. Καθημερινά κάνει θεραπεία και το απόγευμα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.