Επιμένει στην απόφασή του ο Πουγιόλ και κρεμάει τη φανέλα της εθνικής
Μπορεί ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε και όλοι οι συμπαίκτες του να πιέζουν τον
Κάρλες Πουγιόλ να συνεχίσει στην Εθνική Ισπανίας, αλλά ο άσος της
Μπαρτσελόνα εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει.
Μπορεί ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε και όλοι οι συμπαίκτες του να πιέζουν τον Κάρλες Πουγιόλ να συνεχίσει στην Εθνική Ισπανίας, αλλά ο άσος της Μπαρτσελόνα εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «MARCA», ο σκόρερ του «χρυσού» τέρματος απέναντι στη Γερμανία που έστειλε τους «φούριας ρόχας» στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε πάρει την απόφαση να αφήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά το Μουντιάλ από τον περασμένο Νοέμβρη.
Ο άσος της Μπαρτσελόνα δήλωσε ότι δεν έχει πια το ψυχικό σθένος να συνεχίσει να αγωνίζεται σε… διπλό ταμπλό, ενόψει άλλης μίας απαιτητικής χρονιάς για τους «μπλαουγκράνα». Μάλιστα, έχει ζητήσει να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας για το φιλικό της 11ης Αυγούστου με το Μεξικό.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βιθέντε ντελ Μπόσκε και ο αγωνιστικός διευθυντής της Εθνικής, Φερνάντο Ιέρο είχαν συνάντηση με τον παίκτη προσπαθώντας να τον μεταπείσουν, λέγοντάς του να περιμένει να συμπληρώσει τουλάχιστον 100 παιχνίδια με τη φανέλα με το εθνόσημο (έχει 90), αλλά εκείνος φέρεται να τους ξεκαθάρισε ότι η απόφασή του είναι οριστική.
Ο Πουγιόλ έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών τον Νοέμβριο του 2000 στην ήττα από την Ολλανδία και, όπως όλα δείχνουν, ο νικηφόρος αυτή τη φορά τελικός απέναντι στους «οράνιε» έμελε να είναι και το τελευταίο του ματς με τους «φούριας ρόχας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Βρυξέλλες: Έφοδος της αστυνομίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Εν εξελίξει έρευνα για υπόθεση πώλησης ακινήτων
- Αποθέωση για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (pics, vid)
- 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Τα 5 ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον από τη Γροιλανδία στον Καναδά
- Κραν Μοντανά: «Σκοτώσατε τον γιο μου, θα πληρώσετε» – Προπηλάκισαν τους ιδιοκτήτες του μοιραίου μπαρ
- Η Αυστραλία στους 50 βαθμούς – Ρεκόρ ζέστης και πυρκαγιές σημαδεύουν το καλοκαίρι στο νότιο ημισφαίριο
- Betsson: Ψηφίζεις τους κορυφαίους των ημιτελικών και διεκδικείς μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Κυκλοφορούν την Παρασκευή (13/2) τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
- Δεν ενοχλεί τόσο ο αποκλεισμός, όσο η αδυναμία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442