Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Για τέταρτη θητεία στον προεδρικό θώκο του ΕΣΑΚΕ ο Οικονομίδης

Για τέταρτη θητεία στον προεδρικό θώκο του ΕΣΑΚΕ ο Οικονομίδης

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΕΣΑΚΕ, με τον Βασίλη Οικονομίδη να εκλέγεται για 4η θητεία. Ο Θεσσαλονικιός παράγοντας δεν είχε αντίπαλο.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΕΣΑΚΕ, με τον Βασίλη Οικονομίδη να εκλέγεται για 4η θητεία. Ο Θεσσαλονικιός παράγοντας δεν είχε αντίπαλο, καθώς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της λίγκας και λαμβάνοντας 14 ψήφους στις 15 και ένα λευκό ψηφοδέλτιο. Η 15η ψήφος ήταν από τον εκπρόσωπο της Α2.

Στις αρχαιρεσίες παραβρέθηκαν και οι 14 εκπρόσωποι των ΚΑΕ στον ΕΣΑΚΕ, με τον Παναθηναϊκό να εκπροσωπείται από τον πρόεδρό του Παύλο Γιαννακόπουλο. Ο γενικός διευθυντής, Χρήστος Σταυρόπουλος εκπροσώπησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Βασίλης Οικονομίδης δήλωσε μετά την επανεκλογή του: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί οι εποχές είναι πιο δύσκολες από ποτέ.»

Ο Οικονομίδης εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος της Λίγκας της Α1 ανδρών στο μπάσκετ στις 14 Οκτωβρίου 2004 -μετά την παραίτηση Παπακαλιάτη. Τότε, όπως και φέτος, δεν είχε αντίπαλο.

Στη δεύτερη θητεία του που ξεκίνησε στις 29 Ιουνίου 2005 νίκησε τον Παναγιώτη Αλεξανδρή (Μαρούσι) και στην τρίτη θητεία, στις 29 Ιουνίου 2008 τον Ηλία Λιανό (Πανιώνιο).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο