Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Good Evening New York City δια στόματος Paul McCartney!

Good Evening New York City δια στόματος Paul McCartney!

Κυκλοφόρησαν σε cd/dvd οι καλύτερες συναυλιακές στιγμές του πρώην «σκαθαριού» στη Νέα Υόρκη. Οι 3 ιστορικές εμφανίσεις του Paul McCartney στο Citi Field της Νέας Υόρκης, όπου παρεβρέθησαν 120,000 θεατές και θεωρείται ως μία από τις καλύτερες συναυλιακές στιγμές του ίδιου και όχι μόνο, θα κυκλοφορήσουν σε cd/dvd. To track-list αποτελείται από τραγούδια των Beatles, […]

Κυκλοφόρησαν σε cd/dvd οι καλύτερες συναυλιακές στιγμές του πρώην «σκαθαριού» στη Νέα Υόρκη.
Οι 3 ιστορικές εμφανίσεις του Paul McCartney στο Citi Field της Νέας Υόρκης, όπου παρεβρέθησαν 120,000 θεατές και θεωρείται ως μία από τις καλύτερες συναυλιακές στιγμές του ίδιου και όχι μόνο, θα κυκλοφορήσουν σε cd/dvd.

To track-list αποτελείται από τραγούδια των Beatles, Wings καθώς και Solo Classics του Paul McCartney.
To “Good Evening New York City” συνολικά θα περιέχει πάνω από 30 τραγούδια, σχεδόν 3 ώρες μουσικής!!!!
Για τον ίδιο ο συγκεκριμένος χώρος είναι κάτι παραπάνω από ιδιαίτερος αφού το Citi Field (παλαιότερα γνωστό ως Shea Stadium) είναι ο συναυλιακός χώρος όπου οι Beatles το 1965 παίξανε για 34 λεπτά και θεωρείται ως μία μοναδική στιγμή που καθόρισε την ιστορία της μουσικής.
Το 2008 ο Paul McCartney μαζί με τον Billy Joel παίξανε ένα encore στο Shea Stadium πριν κατεδαφιστεί και ονομαστεί σε Citi Field.
Τον Ιούλιο του 2009 ξαναγυρνάει και παίζει για τρεις μέρες τις συναυλίες που βρίσκονται στο “Good Evening New York City”.

Τα τραγούδια:

Beatles classics όπως «Drive My Car», «Got To Get You Into My Life», «The Long And Winding Road», «Blackbird», «Eleanor Rigby», «Back In The USSR», «Paperback Writer», «Let It Be», «Hey Jude», «Helter Skelter» καθώς και το «Something» του George Harrison, ένα αφιέρωμα προς τιμήν του John Lennon με τα τραγούδια «A Day In The Life» και «Give Peace A Chance» τραγουδισμένα από τον Paul McCartney.
Επιτυχίες από το group του, τους Wings, “Band On The Run», «My Love», «Let Me Roll It» καθώς και το classic από τη μετέπειτα solo καριέρα του «Live And Let Die,» καθώς και τα άφθαρτα στο χρόνο «Flaming Pie» και «Dance Tonight».
Και όλα αυτά είναι απλώς τα highlights………
Η μοναδική αυτή μουσική εμπειρία θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις.

Η standard έκδοση θα περιέχει 3-disc (2 CD + 1 DVD) ενώ η deluxe έκδοση θα περιέχει 4-disc (2 CD + 2 DVD),σε συλλεκτικό Packaging καθώς και ένα ιδιαίτερο booklet.

To bonus dvd στην deluxe έκδοση θα περιλαμβάνει behind the scenes σκηνές με τον Sir Paul καθώς και τραγούδια από την εμφάνιση του στο Ed Sullivan Theater. Εκεί δηλαδή που πριν από 40 χρόνια μαζί με τους Beatles είχαν πραγματοποιήσει το τηλεοπτικό ντεμπούτο τους στις Η.Π.Α..
Η συναυλία αυτή είχε γίνει για λογαριασμό της εκπομπής the Late Show with David Letterman και είχε μεταδοθεί μόνο μέσω του διαδικτύου.

Το DVD είναι σε High Definition, και έχει πλάνα από 15 κάμερες που κατέγραψαν την συναυλία ενώ ο ήχος (stereo & 5.1) έχει μιξαριστεί από τον Paul Hicks o οποίος έχει συνεισφέρει στα πρόσφατα remastered albums των Beatles, The Beatles Anthology, Let It Be… Naked, καθώς και στο 2-Grammy awards album των Beatles “Love”.

Κυκλοφορεί σε standard & deluxe έκδοση από την Universal Music

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο