Η Διεθνής Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ολυμπιακές λίστες συμμετοχής σε μονό και διπλό ανδρών και γυναικών στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι Μάρκος Παγδατής και Λένα Δανιηλίδου. Ο Κύπριος βρίσκεται στην 37η θέση, ενώ η Ελληνίδα στην 23η. Πάντως, η συμμετοχή της Δανιηλίδου είναι εξαιρετικά αμφίβολη, λόγω της διάρκειας αποθεραπείας της.
Η Διεθνής Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ολυμπιακές λίστες συμμετοχής σε μονό και διπλό ανδρών και γυναικών στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι Μάρκος Παγδατής και Λένα Δανιηλίδου.
Συγκεκριμένα, στους άνδρες, ο Μάρκος Παγδατής βρίσκεται στην 37η θέση, ενώ η Δανιηλίδου, στις γυναίκες, στην 23η θέση. Ο Ελβετός Φέντερερ… ηγείται της σχετικής λίστας, ενώ στις γυναίκες στην 1η θέση της λίστας βρίσκεται η Ιβάνοβιτς.
Να σημειώσουμε ότι στο διπλό έχουν δηλωθεί, από ελληνικής πλευράς, οι Δανιηλίδου και Γερασίμου.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή της Δανιηλίδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Υπολογίζεται ότι η τενίστρια από τα Χανιά θα μείνει εκτός κορτ για 6 μήνες, μετά την εγχείρηση, που υπεβλήθη στο δεξί γόνατό της, έστω και αν ίδια θέλει να πετύχει το… θαύμα και να επιστρέψει νωρίτερα.