Ισόπαλοι 10-10 ήρθαν Βουλιαγμένη και Παναθηναϊκός στο κολυμβητήριο του Λαιμού
Έχασε έδαφος στην προσπάθεια κατάκτησης της τέταρτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η Βουλιαγμένη, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 10-10 με τον Παναθηναϊκό, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 20ης ημέρας.
Έχασε έδαφος στην προσπάθεια κατάκτησης της τέταρτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η Βουλιαγμένη, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 10-10 με τον Παναθηναϊκό, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 20ης ημέρας του πρωταθλήματος πόλο της Α1 των ανδρών.
Οι «πράσινοι» είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έκλεισαν το τρίτο οκτάλεπτο, προηγούμενοι 6-7. Στην τελευταία περίοδο, όμως, ο ΝΟΒ, έκανε την αντεπίθεσή του και κατάφερε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος να προηγηθεί με γκολ του Καρούντζου, ο οποίος έκανε το 9-8.
Η συνέχεια ήταν δραματική και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Νάστραν 3.18 πριν το τέλος, αλλά η Βουλιαγμένη έγινε το φαβορί για τη νίκη, όταν ο Κατσαούνης της έδωσε και πάλι το προβάδισμα 44 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.
Ο Παναθηναϊκός, όμως, κέρδισε αποβολή στην τελευταία επίθεσή του και ο Νίκος Καφετζόπουλος, κατάφερε ένα δευτερόλεπτο πριν τη λήξη, να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 10-10.