Το 13 στα 13 του Παναθηναϊκού δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στον ΠΑΟΚ
Ρεαλιστικά αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ τον αυριανό (Σάββατο) εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου για την προημιτελική φάση του θεσμού με τον Παναθηναϊκό. Παίζουμε με τον δυσκολότερο αντίπαλο που θα μπορούσε να μας τύχει, λέει ο Κ.Φλεβαράκης και μάλιστα σε μια περίοδο που η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Ρεαλιστικά αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ τον αυριανό (Σάββατο) εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου για την προημιτελική φάση του θεσμού με τον Παναθηναϊκό. Παίζουμε με τον δυσκολότερο αντίπαλο που θα μπορούσε να μας τύχει, λέει ο Κ.Φλεβαράκης και μάλιστα σε μια περίοδο που η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να εντάξει και τα νέα μέλη της.
Ως εμπειρία, όμως, τονίζει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη και σημαντική.
Ειδικότερα, όπως επισήμανε ο Κ.Φλεβαράκης, «είμαστε στην αρχή μίας προσπάθειας που ξεκίνησε με στόχο να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται κι ενώ προσπαθούμε να βάλουμε μέσα στο παιχνίδι μας και τα δύο νέα παιδιά που ήρθαν τις τελευταίες ημέρες. Δεν ξέρω τι θα μας δώσει τελικά αυτό το παιχνίδι, θεωρώ όμως ότι σίγουρα θα αποκομίσουμε χρήσιμες εμπειρίες σε όλα τα επίπεδα: για τη λειτουργία της ομάδας, αλλά και για πολλά ακόμη πράγματα που αφορούν το δικό μας παιχνίδι».
«Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και για να περιμένεις κάτι περισσότερο από έναν τέτοιο αγώνα, θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια. Αυτό θα κάνουμε, θα παίξουμε για το καλύτερο, γνωρίζοντας ότι έχουμε μπροστά μας ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα που μοιάζει σχεδόν ανίκητη. Θα επιδιώξουμε να βγάλουμε, με κάθε τρόπο, κέρδος από αυτό τον αγώνα», τόνισε ο Κώστας Φλεβαράκης.
«Φυσικά και το Κύπελλο μας φέρνει στο μυαλό ευχάριστες μνήμες. Εννοείται ότι θέλουμε μία διάκριση, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που προέχει είναι να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. Μετά θα είναι πιο εύκολο να φτάσουμε εκεί που όλοι θέλουμε να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.
» Είναι σημαντικό κίνητρο η διοργάνωση του Κυπέλλου, πρέπει όμως να συμβαδίζουν οι σκέψεις μας με την πραγματικότητα και όλοι πρέπει να μπούμε στη λογική, ότι όταν θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί την κρίση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, θα έρθουν και καλύτερες ημέρες» κατέληξε δίνοντας μήνημα αισιοδοξίας ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
Σε ανάλογο πνεύμα με αυτή του προπονητή του και και η δήλωση του Εντμουντ Σόντερς, που ώστόσο διαβεβαιώνει οτι ο ΠΑΟΚ θα δει το παιχνίδι αυτό ως μια μεγάλη πρόκληση και ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μία πολύ ισχυρή ομάδα, αλλά για εμάς θα είναι και μία μεγάλη πρόκληση. Εχουμε παίξει ήδη μία φορά με τον Παναθηναϊκό, ξέρουμε πόσο καλό σύνολο διαθέτει, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ουσιαστικά εμείς είμαστε μία πολύ διαφορετική ομάδα και ελπίζουμε όλοι μας σε μία νέα αρχή. Θέλουμε να μας βοηθήσουν οι φίλαθλοι μας και σε αυτόν τον αγώνα και γενικά να είναι δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε».
Με την αναμέτρηση του Σαββάτου θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Τζέισον Ρόου και ο Μάρτιν Ρίνγκστρομ, τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν την Παρασκευή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας