Με τον Σιμόν Πέρες συναντήθηκε η Μαντόνα στην Ιερουσαλήμ
Με τον Ισραηλινό πρόεδρο Σιμόν Πέρες συναντήθηκε η Μαντόνα, η οποία βρέθηκε στην Ιερουσαλήμ με αφορμή το ιουδαϊκό ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Η τραγουδίστρια παρακολούθησε επίσης και συνέδριο της Καμπάλα.
Με τον Ισραηλινό πρόεδρο Σιμόν Πέρες συναντήθηκε η Μαντόνα, η οποία βρέθηκε στην Ιερουσαλήμ με αφορμή το ιουδαϊκό ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Η τραγουδίστρια παρακολούθησε επίσης και συνέδριο της Καμπάλα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Σ.Πέρες και η Μαντόνα συζήτησαν για την παγκόσμια ειρήνη και αντάλλαξαν δώρα.
Η τραγουδίστρια έφτασε στο Ισραήλ την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με το σύζυγό της, τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, για να παρακολουθήσουν το συνέδριο. Το ζευγάρι σκοπεύει να επισκεφθεί τόπους που θεωρούνται ιεροί από τους πιστούς της Καμπάλα.
Η Μαντόνα έχει υιοθετήσει το εβραϊκό όνομα Εστέρ και στηρίζει την Καμπάλα, όπως και αρκετοί άλλοι διάσημοι αστέρες -ανάμεσά τους η Ντέμι Μουρ και ο Αστον Κάτσερ, η τηλεπαρουσιάστρια Ρόζι Ο Ντόνελ και η σχεδιάστρια μόδας Ντόνα Κάραν.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.