Απαξιώνει το ελληνικό πρωτάθλημα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος
Μπορεί να έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για την επιστροφή του Λάζαρου Παπαδόπουλου στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα του Ολυμπιακού αυτή τη φορά, ωστόσο οι δηλώσεις που έκανε ο Έλληνας σέντερ μετά την προπόνηση της Εθνικής εν όψει Eurostar, μόνο κάτι τέτοιο δεν δείχνουν: «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω. Γελάνε πίσω από την πλάτη μας στην Ευρώπη, έχουμε ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα».
Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής μετά το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας είναι γεγονός.
Μπορεί, βέβαια, να έγινε στο πλαίσιο του Eurostar, του φιλικού αγώνα δηλαδή που θα δώσει η Εθνική με τη Μεικτή Ευρώπης, όμως και πάλι δεν παύει να αποτελεί την πρώτη συγκέντρωση των παιδιών που μας έκαναν υπερήφανους στα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Σερβίας.
Η είδηση, όμως, βγήκε από τα χείλη του Λάζαρου Παπαδόπουλου. Το όνομα του Έλληνα σέντερ έχει ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό και λογικό ήταν να του γίνει σχετική ερώτηση. Η απάντηση, όμως, του «Λάζου» ήταν αφοπλιστική: «Γελάνε πίσω από την πλάτη μας στην Ευρώπη, έχουμε ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω. Μάλλον βλέπω να φεύγουν και άλλοι από την Ελλάδα. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».
Ο Κώστας Τσαρτσαρής είπε από την πλευρά του για το Eurostar: «Είναι και μια ευκαιρία να τιμήσουμε τη γενιά του 1987. Παράλληλα και εμείς θα μπορέσουμε να παίξουμε με ένα δυνατό αντίπαλο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο.
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δήλωσε: «Θέλουμε το μπάσκετ να δροσίσει τον κόσμο μέσα στις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στην Αθήνα».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας