Αλλάζουν όσα ξέραμε για την ώρα του τελικού του Champions League! Αυτό γιατί η UEFA αποφάσισε να μεταφέρει τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σε απογευματινή ώρα αντί για την παραδοσιακή βραδινή.
Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο τελικός της Βουδαπέστης για το 2026, θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου, στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Αν μη τι άλλο μεγάλη αλλαγή σε σχέση με όσα ξέραμε τα τελευταία χρόνια κατά τα οποία διεξαγόταν στις 22:00 ή παλιότερα στις 21:45.
Η αλλαγή αυτή έγινε προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι οπαδοί που θα βρεθούν στο γήπεδο, ενώ στην UEFA ελπίζουν πως θα έχει και ακόμα μεγαλύτερη τηλεθέαση. Τέλος, γνωστές έγιναν και οι ώρες των ημιτελικών του Champions League, οι οποίοι θα κάνουν σέντρα στις 22:00.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Οι Ιρανοί τίμησαν τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους μετά από πυραυλικό χτύπημα σε δημοτικό σχολείο θηλέων στη Μινάμπ – Σκόραρε ο Ταρέμι, βασικός ο Μπρούνο στο φιλικό Ιράν – Νιγηρία.
LIVE: Ελλάδα Κ21 – Μάλτα Κ21. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα Κ21 – Μάλτα Κ21 για τα προκριματικά του U21 EURO 2027. Μετάδοση από το EΡΤ Sports 3.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έβαλε κάτω από το χαλί τα προβλήματα της διαιτησίας και σφυρίζει αδιάφορα για τα λάθη στην κανονική περίοδο της Super League