Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (15/1, 21:00), για την 25η αγωνιστική της Superleague, με τον Ράφα Μπενίτεθ να ανακοινώνει την αποστολή των Πράσινων ενόψει της αναμέτρησης.
Εκτός έμεινε ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος είναι τιμωρημένος, οι Ρενάτο Σάντσες, Κυριακόπουλος και Ίνγκασον, για να πάρουν ανάσες. αλλά και οι τραυματίες Κώτσιρας, Ντέσερς, Πάλμερ-Μπράουν και Κυριόπουλος.
Να σημειωθεί πως, ο Σίριλ Ντέσερς έβγαλε το πρώτο μέρος τους προγράμματος της προπόνησης, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής που τον ειχε άφησε εκτός δράσης από τότε.
Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Νάντο Ντε Κολό παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποσυρθεί σε περίπτωση που η Φενέρμπαχτσε κατακτήσει τη Euroleague.