Αμ' έπος, άμ' έργον ο Ανδρουλάκης: το βράδυ στην TV δίνει στοιχεία και για το νόμιμο και για το ηθικό και καταθέτει μήνυση στον Αδωνι που για Predator έπεα πτερέοντα και από τηγανίτα τίποτα
Ο Ντζανάν Μούσα μίλησε για την επιλογή του να υπογράψει στην Αναντολού Εφές τον Ιανουάριο του 2021, τονίζοντας ότι τελικά δεν ήταν η σωστή κίνηση για την καριέρα του.
Ο Βόσνιος γκαρντ/φόργουορντ μίλησε στο podcast EuroLeague & Friends και εξήγησε ότι βρέθηκε σε μια ομάδα με ήδη διαμορφωμένη ιεραρχία και πολλούς παίκτες που είχαν ανάγκη την μπάλα στα χέρια τους.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μούσα:
«Ναι, νομίζω ότι ήταν μια κακή απόφαση. Είχαν πολλούς παίκτες που χρειάζονταν την μπάλα στα χέρια τους και εγώ επίσης χρειάζομαι την μπάλα», ανέφερε.
Ο Μούσα αποκάλυψε μάλιστα ότι είχε σχετική συζήτηση με τον Εργκίν Αταμάν από την πρώτη στιγμή. Όπως είπε, ο Τούρκος προπονητής του είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον ρόλο του στην ομάδα.
«Μου είπε: “Κοίτα, έχω τον Λάρκιν, έχω τον Μίτσιτς, έχω τον Κρούνοσλαβ Σίμον… Δεν πρόκειται να έχεις πολλά λεπτά συμμετοχής”», αποκάλυψε ο νυν παίκτης της Ντουμπάι.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με ένταση και ρυθμό, η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 87-81 του Άρη Betsson και να κάνει το 1-0 στα προημιτελικά της Stoiximan GBL.
Ο Λανουά όρισε τον Ιταλό διεθνή Ανδρέα Κολόμπο στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ 1-4 της Stoiximan Super League ΑΕΚ-Ολυμπιακός παρά τον σάλο που ξέσπασε στη γειτονική χώρα.