Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε αλλάζει ομάδα, καθώς αναμένεται να γίνει trade στους Μπουλς, μία εξέλιξη που βάζει… φωτιά στα σενάρια επιστροφής του Γάλλου στη Euroleague.
Όπως μεταδίδει ο πασίγνωστος ρεπόρτερ του NBA, Ίαν Μπέγκλεϊ, οι «ταύροι» επιθυμούν να δώσουν ουσιαστικό ρόλο στον Γιαμπουσέλε στο ρόστερ της ομάδας και εκείνος με τη σειρά του θα αδράξει την ευκαιρία για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.
Το δημοσίευμα για τον Γιαμπουσέλε και τους Μπουλς
The Bulls are keeping Guerschon Yabusele, per league sources. He will not be waived and will have a chance to play with Chicago’s guards. For Knicks, they receive a player on an expiring contract in Dalen Terry.
Οι Μπουλς αντάλλαξαν τον Τέρι στους Νικς και πήραν τον Γιαμπουσέλε με στόχο να τον εντάξουν άμεσα στην ομάδα και ο ίδιος να καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε στη Νέα Υόρκη.
Οι εξελίξεις με τον Γιαμπουσέλε ανακατεύουν την «τράπουλα» στην Euroleague, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η Χάποελ Τελ Αβίβ ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.
Αν επαληθευτούν τα λεγόμενα του Μπέγκλεϊ, τότε το σενάριο επιστροφής του Γιαμπουσέλε στην Ευρώπη απομακρύνεται.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Έρικ Λάμπρεχτς θα σφυρίξει το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 21η αγωνιστική της Super League, ενώ στο Άρης – ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Γερμανός Σάσα Στέγκεμαν.
Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι σε καθεστώς πίεσης εδώ και ένα διάστημα, η Χάποελ Τελ Αβίβ χάνει συνέχεια και η διοίκηση και ο Όφερ Γιανάι κάνει σκέψεις για τον Έλληνα τεχνικό.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης Betsson, Ρίτσαρντ Σιάο παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για την πορεία μέχρι τώρα, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και για τις διαφορές ανάμεσα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και το NBA