Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ντουμπάι, καθώς το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ηττήθηκε με 108-98 στην παράταση από την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Λίγες ώρες μετά το αρνητικό αποτέλεσμα, δημοσίευμα από την Ιταλία «άναψε φωτιές», καθώς ο δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι προανήγγειλε μία αποχώρηση από τους Πειραιώτες και «φωτογράφισε» τον Φρανκ Νιλικίνα, σε μια ανάρτηση που δεν φαίνεται ωστόσο να έχει ιδιαίτερη βάση.
Η ανάρτηση του Αντρεάνι για τον Ολυμπιακό και τον Νιλικίνα
Ο Αντρεάνι στη δημοσίευσή του χρησιμοποίησε ιμότζι με τα χρώματα του Ολυμπιακού, την ελληνική σημαία, τη γαλλική και δύο που αναφέρουν ότι έρχεται σύντομα το τέλος… πρόκειται για μία ερμηνεία που υποδηλώνει ότι πιθανόν ο Φρανκ Νιλικινά είναι στην πόρτα της εξόδου των Ερυθρόλευκων και η αποχώρησή του από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού είναι προ των πυλών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την έλευση του Τζόζεφ στον Ολυμπιακό, το μέλλον του Νιλικίνα είναι εξαιρετικά αμφίβολο, καθώς ο Γάλλος αντιμετωπίζει αρκετά συχνά προβλήματα, πολλές φορές τίθεται εκτός αποστολής και όπως όλα δείχνουν, οι Ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να τελειώσουν τη σεζόν με τους Γουόκαπ, Μόρις, Τζόσεφ στον «άσο».
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με παλαιότερα ρεπορτάζ, το όνομα του Νιλικίνα είχε συνδεθεί με ενδιαφέρον ομάδων από τη Γαλλία, ενώ ο Αντρεάνι στο παρελθόν είχε υπογραμμίσει τόσο η Στρασμπούρ, όσο και η Βιλερμπάν παρακολουθούν προσεκτικά την περίπτωσή του.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.