Τη λίμνη Τάκα επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, όπου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Βουνού Αντώνη Μπιλίδα και τον κ. Πλαντζά, ο οποίος δραστηριοποιείται αγροτικά στην περιοχή, διαπίστωσαν με ικανοποίηση ότι η στάθμη των υδάτων έχει ανέβει σε υψηλά επίπεδα.
Η εξέλιξη αυτή, όπως προσθέτει στην ανακοίνωση της η Περιφέρεια Πελοποννήσου, «έρχεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, καθώς, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ένα από τα πλέον αναμενόμενα έργα για την αγροτική οικονομία της Αρκαδίας έχει εξασφαλίσει την απαιτούμενη χρηματοδότηση και εισέρχεται στη φάση των αναγκαίων θεσμικών διαδικασιών, με την αναμενόμενη σύσταση ΤΟΕΒ, ώστε να προχωρήσει η υλοποίησή του.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 24,5 εκατ. ευρώ και αφορά τη δημιουργία εκτεταμένου αρδευτικού δικτύου, το οποίο θα καλύψει κρίσιμες ανάγκες των τοπικών παραγωγών, ενισχύοντας την αγροτική παραγωγικότητα και τη βιώσιμη διαχείριση των υδατικών πόρων, στο πλαίσιο του συνολικού σχεδιασμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας