Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πέθανε η μητέρα του, το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρετά με τρυφερά λόγια την αγαπημένη του μητέρα, που έφυγε από τη ζωή.
Δύσκολες ώρες περνά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καθώς πέθανε η μητέρα του. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος με μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.
Ο παρουσιαστής βρίσκεται καθ οδόν για τη Χαλκιδική, όπου αύριο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της μητέρας του.
Η ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απώλεια της μητέρας
«Μαμά αυτό ήταν… τέλειωσε, πήγαινε να ξεκουραστείς, ταλαιπωρήθηκες πολύ, δεν μπορούσαμε πια να κάνουμε τίποτα άλλο.
Σε ευχαριστώ για όλα. Ευτυχώς προλάβαμε και τα είπαμε. Βέβαια θα θέλαμε άλλη μια ζωή να μιλάμε, αλλά την άλλη φορά που θα ανταμώσουμε θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις μας, στο υπόσχομαι.
Εύχομαι να κατάφερα να σου δώσω λίγη χαρά σαν γιος, και συγχώρα με για όσα δεν κατάφερα.
Καλή αντάμωση και όταν ξαναβρεθούμε θέλω να τρέξεις από μακριά και να μου κάνεις αυτή την μοναδική σου αγκαλιά, που έπαιρνε όλα τα προβλήματα και εκείνο το χάδι στο μέτωπο που με το που με ακουμπούσες “έπεφτα” σε όνειρα, όμορφα όνειρα. Αντίο Μαμά, καλό ταξίδι. Σε ευχαριστώ για όλα!!!».
View this post on Instagram
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι έλεγε για τη σχέση με τη μητέρα του
Ο παρουσιαστής είχε πει σε συνέντευξη του στη Μαρία Σολωμού: «Μέχρι και σε πολύ μεγάλη ηλικία είχα υπερβολική λατρεία στους γονείς μου, γι’ αυτό όταν πήγα στον ψυχίατρο και πήρα φάρμακα, ήταν το πώς θα τελειώσουν οι γονείς μου από τη ζωή μου, στον δικό μου επηρεασμό.
Η μάνα μου είχε τη δύναμη τότε, με ένα νεύμα της να με κάνει να χωρίσω. Πήγα στον ψυχίατρο, κάθισα μέσα και έθαψα αυτά που έπρεπε να θάψω για πάντα».
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Λιντς
- LIVE: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
- LIVE: Κηφισιά – Βόλος
- Βαν Γκογκ στην Τεχεράνη: Ένα έργο κρυμμένο στη σκιά του πολέμου
- Θεσσαλονίκη: Συμπληρωματική δίωξη στα δύο άτομα που ήταν μαζί με τον 20χρονο που δολοφονήθηκε
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα
- Βρετανία: Εξετάζει την αποστολή χιλιάδων drones αναχαίτισης στη Μέση Ανατολή
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442