Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχω απατήσει πάρα πολλές φορές σε σχέσεις»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε μια προσωπική εξομολόγηση.
Ο Γιάννης Κουκουράκης βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή «The 2Night show», του ΑΝΤ1. Με αφορμή το θέμα της αποστίας που τέθηκε στη συνέντευξη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογήθηκε πως έχει απιστήσει πάρα πολλές φορές σε σχέσεις του και ότι ήταν μία πολύ επίπονη διαδικασία. Ωστόσο ο Γιάννης Κουκουράκης είπε ότι δεν έχει απατήσει ποτέ. Συγκεκριμένα είπε ο ηθοποιός «Δεν έχω απατήσει ποτέ. Όταν μου τελείωσε. χώριζα. Είναι επιλογή να εμπιστεύεσαι κάποιον άνθρωπο».
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχω απατήσει πάρα πολλές φορές σε σχέσεις»
«Θα μπορούσα να σου κάνω ώρες συζήτησης για την απάτη, επειδή έχω απατήσει πάρα πολλές φορές σε σχέσεις και λέω ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στον κόσμο από το να απατάς έναν άνθρωπο, πέρα από τον σεβασμό στον άλλον άνθρωπο αλλά και για τον σεβασμό στον ίδιο σου τον εαυτό» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
«Πόσο επίπονο είναι να προσπαθείς να κρατήσεις δύο σχέσεις.»
«Πέρα από το δύσκολο, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Δεν έχεις απατήσει ποτέ; Αν πραγματικά σέβεσαι τον εαυτό σου, δεν πρέπει να το κάνεις ποτέ» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.
«Ποτέ. Όταν μου έφευγε, χώριζα. Δεν ξέρω αν με έχουν απατήσει, δεν το έχω ψάξει. Το να εμπιστεύεσαι κάποιον άνθρωπο είναι επιλογή. Αν θέλει να ξενοκοιμηθεί, εσύ μπορεί να κοιμάσαι στο κρεβάτι και να το κάνει στον καναπέ. Δεν κάνω ό,τι δεν θέλω να μου κάνουν» απάντησε ο Γιάννης Κουκουράκης.
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442