Τζολάκης: «Χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς» (vid)
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 την Λεβερκούζεν για την 7η αγωνιστική του Champions League έχοντας έναν… κέρβερο κάτω από την εστία του, τον Κωνσταντή Τζολάκη, ο οποίος έκανε μια εμφάνιση καριέρας και ψηφίστηκε παράλληλα ως και ο MVP της αναμέτρησης.
Ο διεθνής γκολκίπερ των Πειραιωτών μίλησε στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Youtube και δήλωσε πολύ χαρούμενος με το «τρίποντο», ανέφερε πως έπεφταν κορμιά μέσα στην περιοχή του, ενώ τόνισε πως… όλα τα λεφτά ήταν το τάκλιν του Ρέτσου στιγμές πριν το 2-0 το Ταρέμι που έδωσε μεγάλο προβάδισμα στον Ολυμπιακό.
Τέλος, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στο Άμστερνταμ για να τα δώσουν όλα και υπογράμμισε πως η σκληρή δουλειά που έχει κάνει τον έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, ώστε να μπορεί να κάνει εμφανίσεις σαν αυτή απέναντι στη Λεβερκούζεν.
Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ Ολυπμπιακός και όσα δήλωσε ο Τζολάκης
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.