Τζολάκης: «Χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς» (vid)
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 την Λεβερκούζεν για την 7η αγωνιστική του Champions League έχοντας έναν… κέρβερο κάτω από την εστία του, τον Κωνσταντή Τζολάκη, ο οποίος έκανε μια εμφάνιση καριέρας και ψηφίστηκε παράλληλα ως και ο MVP της αναμέτρησης.
Ο διεθνής γκολκίπερ των Πειραιωτών μίλησε στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Youtube και δήλωσε πολύ χαρούμενος με το «τρίποντο», ανέφερε πως έπεφταν κορμιά μέσα στην περιοχή του, ενώ τόνισε πως… όλα τα λεφτά ήταν το τάκλιν του Ρέτσου στιγμές πριν το 2-0 το Ταρέμι που έδωσε μεγάλο προβάδισμα στον Ολυμπιακό.
Τέλος, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στο Άμστερνταμ για να τα δώσουν όλα και υπογράμμισε πως η σκληρή δουλειά που έχει κάνει τον έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, ώστε να μπορεί να κάνει εμφανίσεις σαν αυτή απέναντι στη Λεβερκούζεν.
Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ Ολυπμπιακός και όσα δήλωσε ο Τζολάκης
Δυνατός αγώνας έγινε στο μήκος των ανδρών στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, όπου ο Μίλτος Τεντόγλου, ναι ήρθε δεύτερος, κατάφερε να πετύχει φετινό ρεκόρ με άλμα στα 8,27 μέτρα.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπράιτον για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.