Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Βελιγράδι, όπου στις 20:30 θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Φρανκ Νιλικίνα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ η μεγάλη είδηση είναι η επιστροφή του Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε γυρίσει στις προπονήσεις.
Αντίθετα, θυμίζουμε πως εκτός είναι ο Ταϊρίκ Τζόουνς, καθώς οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει να μην αγωνιστεί κόντρα στην παλιά του ομάδα ο Αμερικανός σέντερ. Από αυτούς που ταξίδεψαν, ο Όμηρος Νετζήπογλου έμεινε εκτός δωδεκάδας.
Η 12άδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Νιλικίνα, Γουόρντ, Λαρεντζάκης, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Χολ, ΜαΚίσικ, Φουρνιέ.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο ματς της Γούεστ Χαμ με τη Μάντσεστερ Σίτι (1-1) και οι οπαδοί της Άρσεναλ τρελάθηκαν με τον Έλληνα διεθνή που «έκοψε» δυο βαθμούς από τους πολίτες