Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναδημοσίευσε στο instagram, ένα χιουμοριστικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο σε… ρόλο Akyla να φέρνει το τρόπαιο της Euroleague.
Στο εν λόγω βίντεο ο ιδιοκτήτης της Πράσινης ΚΑΕ ταξιδεύει από το Σούνιο ως το διάστημα και φέρνει το τρόπαιο της Euroleague, με το concept να είναι εμπνευσμένο φυσικά, από το τραγούδι «Φέρτο» που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision με τον Akyla.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιαννακόπουλος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media με τις αναρτήσεις του να κεντρίζουν πολλάκις το ενδιαφέρον του κόσμου.
Αυτή τη φορά, ο ίδιος επέλεξε να αναδημοσιεύσει ένα χιουμοριστικό βίντεο εμπνευσμένο τόσο από την Euroleague όσο και από τη Eurovision.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών