Μεσσηνία: Θανατηφόρο τροχαίο – Οδηγός φορτηγού έκανε όπισθεν και παρέσυρε πεζό
66χρονος έκανε όπισθεν με το αγροτικό του στη Μεσσηνία και τραυμάτισε θανάσιμα 78χρονο πεζό
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 78χρονο πεζό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος, στη Μεσσηνία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 66χρονος, κινούμενο με όπισθεν, παρέσυρε τον ηλικιωμένο άνδρα, υπό συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Ο 78χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά από τον ίδιο τον οδηγό στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων. Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Δυστυχώς, ο 78χρονος λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του κατέληξε.
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Το ντέρμπι του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Τουλάχιστον 16 τραυματίες
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442