Με αρκετά… έντονο τρόπο αντέδρασαν οι παίκτες της Αλγερίας, μετά τον αποκλεισμό τους από τη Νιγηρία, στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης αποφάσισαν να εκφράσουν τα παράπονά τους για τις αποφάσεις του Σενεγαλέζο ρέφερι, προσπαθώντας να του επιτεθούν στα αποδυτήρια του γηπέδου, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση.
Δείτε εικόνες από τα αποδυτήρια με την επίθεση των παικτών της Αλγερίας στον διαιτητή
Αξίζει να σημειωθεί πως η Αλγερία ξεκίνησε τη διοργάνωση ως ένα από τα φαβορί για να βρεθεί στον τελικό, όμως η Νιγηρία ήταν πολύ καλύτερη στο μεταξύ τους ματς και έκλεισε θέση για τον μεγάλο ημιτελικό με το Μαρόκο του Ελ Κααμπί.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Άρης θέλει να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη της στο νέο έτος στο σημερινό (11/1, 19.30) ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο φορ από τη Ζιμπάμπουε θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μορόν στην επίθεση.
H Eθνική Ομάδα πόλο μπαίνει σήμερα στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βελιγράδι με φιλοδοξίες για μία θέση στο βάθρο. Ποιο είναι το νέο σύστημα διεξαγωγής.