Η Αίγυπτος κατάφερε να επικρατήσει του Μπενίν με 3-1 και να πάρει την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κόπα Άφρικα.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε για τις βλέψεις και τη δυναμική της χώρας του, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι το φαβορί, ενώ στάθηκε και στην ποιότητα της διοργάνωσης…
Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Μοχάμεντ Σαλάχ:
Για το αν η Αίγυπτος είναι το φαβορί: «Δεν νομίζω ότι είμαστε καθόλου φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Έχουμε νεαρούς παίκτες και οι περισσότεροι από αυτούς παίζουν στην Αίγυπτο. Απλώς αγωνιζόμαστε για τη χώρα μας και όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».
Για το επίπεδο του Κόπα Άφρικα: «Το επίπεδο είναι αρκετά παρόμοιο. Χθες είπα στην ομάδα ότι καμία ομάδα δεν χάνει με τέσσερα ή πέντε γκολ. Το Μπενίν έχει μια καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή. Χαίρομαι που στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Λανουά είναι εκτεθειμένος. Η ουσία είναι ότι στα πλέι οφ τίτλου της Super League έγιναν σημαντικά λάθη κατά του Ολυμπιακού σε τέσσερα ματς των πλέι οφ. Δεν ξανάγιναν τόσα φάλτσα εναντίον μιας ομάδας
Ο Ολυμπιακός το ήθελε και προκρίθηκε, καθώς με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 17-16 την Μπρέσια και πέρασε οριστικά στο Final Four του LEN Champions League που θα γίνει στη Μάλτα!