Αγωνία επικρατεί στους Ντένβερ Νάγκετς, καθώς ο Νίκολα Γιόκιτς τραυματίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (30/12) κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ.
Ο Σπένσερ Τζόουνς έχασε την ισορροπία του και πάτησε τον Σέρβο megastar των Νάγκετς, με τον Γιόκιτς να σωριάζεται στο παρκέ και να πιάνει το γόνατό του, δείχνοντας πως δεν ήταν κάτι επιπόλαιο.
Ο Γιόκιτς είναι ένας παίκτης που σπάνια δείχνει ότι πονάει και αυτή τη φορά αποχώρησε με φανερό πρόβλημα από το παρκέ, δεν επέστρεψε ποτέ στο ματς και πλέον όλοι περιμένουν την επίσημη διάγνωση της ομάδας του Ντένβερ για να δουν πόσο καιρό θα χρειαστεί να πορευτούν χωρίς εκείνον.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»