Ακέλε: «Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι μια δυνατή ομάδα με παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί»
Ο Νίκολα Ακέλε μίλησε για την αναμέτρηση της Βίρτους απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι παίζουν πολλά χρόνια μαζί.
H Βίρτους Μπολόνια θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό και ο Νίκολα Ακέλε μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τους Ερυθρόλευκους.
Ο Ιταλός φόργουορντ τόνισε ότι το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ενώ επισήμανε ότι οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους γιατί παίζουν χρόνια μαζί.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκολα Ακέλε:
«Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι μια δυνατή ομάδα με παίκτες που παίζουν μαζί εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζονται καλά μεταξύ τους.
Όπως πάντα, αλλά ειδικά εναντίον τους, η αμυντική μας προσέγγιση και η ψυχική μας αντοχή θα είναι καθοριστικής σημασίας: εναντίον μιας έμπειρης ομάδας, θα χρειαστεί η ίδια συγκέντρωση για 40 λεπτά».
- Ο Φρανσίσκο άλλαξε μάνατζερ και θέλει συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ ετησίως
- Τα χρήματα που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός από το Europa League και αυτά που διεκδικεί
- Το ζευγάρι των ρεκόρ: Ο Μπαμ Αντεμπάγιο και η θρύλος του WNBA, Έιτζα Γουίλσον (vids)
- Ντουπλάντις: «Φυσικά και θα κερδίσω τον Καραλή, δεν έχω χάσει την αυτοπεποίθησή μου»
- Το «ξέσπασμα» του Καντονά για Τραμπ: «Αν θέλει πόλεμο, να είναι στην πρώτη γραμμή»
- Σοκαριστική αποκάλυψη της Καρίνα Έντλινγκερ: «Με βίασαν δύο εβδομάδες πριν κερδίσω το χρυσό μετάλλιο»
- Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται έντονα για τον Μόουζες Ράιτ
- Αθλητικές μεταδόσεις (12/3): Πού θα δείτε τις ευρωπαϊκές «μάχες» Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και τα ματς στη Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442