Ρούμπιο: «Πετύχαμε τεράστια πρόοδο» – «Προέκυψε θεμελιώδες έγγραφο από τη διαπραγμάτευση»
Στη Γενεύη διεξάγονται οι διπλωματικές συνομιλίες - Το Reuters αποκάλυψε την ευρωπαϊκή αντιπρόταση στο σχέδιο Τραμπ - Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών μιλάει για «τεράστια πρόοδο»
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαβουλεύσεις στη Γενεύη ανάμεσα σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους από την Ευρώπη, την Ουκρανία και τις ΗΠΑ για το σχέδιο Τραμπ, το οποίο συνέταξαν Στιβ Γουίτκοφ και Κιρίλ Ντμιτρίεφ, οι ειδικοί απεσταλμένοι του Αμερικανού και Ρώσου προέδρου, αντίστοιχα. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και αύριο, Δευτέρα.
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών μιλάει για «τεράστια πρόοδο» και ένα κείμενο που όμως ακόμη «δέχεται σχόλια και αλλαγές».
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι η προθεσμία της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου για να αποδεχθεί το ειρηνευτικό σχέδιο η Ουκρανία είναι ρευστή. Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνει το συντομότερο.
Live όλες οι εξελίξεις
- Έξαρση γρίπης και ιώσεων στην Ελλάδα – «Καμπανάκι» ΕΟΔΥ για τις γιορτές
- Απείλησε ο Ολυμπιακός με Ροντινέι (vid)
- Κρήτη: Μαρτύριο για 15χρονη – 28χρονος δημοσίευσε στο Διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη
- Tότεναμ – Λίβερπουλ 1-2: Πέρασε από το Λονδίνο και μπήκε στην τετράδα
- Κορσική: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 26χρονο που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούς
- Ολυμπιακός – ΖΑΟΝ Κηφισιάς 3-1: Έκλεισε με νίκη τον πρώτο γύρο
- Δάνειο 90 δισ. στο Κίεβο: Οι νικητές, οι ηττημένοι και οι… άλλοι της συνόδου κορυφής της ΕΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 20.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-cD4pt47I4JY-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442