Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Αναντολού Εφές πανηγύρισε το μεσημέρι της Κυριακής (16/11) η Μπαχτσεσεχίρ με 78-75, με τον Μαλακάι Φλιν που έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό να είναι αυτός που υπέγραψε τη νίκη της τούρκικης ομάδας.
Ο Αμερικανός γκαρντ που πραγματοποιεί μυθική χρονιά φέτος στη γειτονική χώρα, τελείωσε το ματς με 23 πόντους και 6 ασίστ και ήταν ο πρωταγωνιστής της επικράτησης για την όγδοη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.
Ο Φλιν τις προηγούμενες μέρες είχε γραφτεί στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό που βρίσκεται σε αναζήτηση γκαρντ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κίναν Έβανς, όμως ο Αμερικανός δεν έχει buy out στο συμβόλαιο του και σίγουρα δεν είναι εύκολη περίπτωση.
Η νίκη της Μπαχτσεσεχίρ επί της Εφές
Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο και ήταν καλή, η Εφές δεν μπόρεσε στη συνέχεια να ακολουθήσει τον ρυθμό των φιλοξενούμενων, οι οποίοι και είχαν το πάνω χέρι στο σκορ για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εφές έπεσε στο 6-2 στο τουρκικό πρωτάθλημα και για το σύνολο του Κοκόσκοφ ξεχώρισε ο Λόιντ με 25 πόντους. Όσον αφορά την ομάδα του Φλιν με τη νίκη αυτή ανέβηκε σε ρεκόρ 7-1.
Από την άλλη η Μπαχτσεσεχίρ είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 7-1.