Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Κάρολ Σφιντέρσκι, εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει του αγώνα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προκριματικά του Europa League, ζητώντας στήριξη από τον κόσμο και τόνισε την ανάγκη η ομάδα να αφήσει πίσω της τα ματς με τη Ρέιντζερς.
Ο Πολωνός επιθετικός τόνισε ότι «πράσινοι» πρέπει να ξεχάσουν όσα έγιναν απέναντι στη Ρέιντζερς και εξέφρασε την αισιοδοξία του για καλό αποτέλεσμα απέναντι στους Ουκρανούς.
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Σφιντέρσκι δήλωσε:
«Κόντρα στη Ρέιντζερς χάσαμε ευκαιρίες και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και είμαι αισιόδοξος για το παιχνίδι με τη Σαχτάρ. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
Ο Σφιντέρσκι στάθηκε ιδιαίτερα στο πάθος του κόσμου του Παναθηναϊκού:
«Είναι απίστευτο να παίζεις μπροστά σε 45.000 οπαδούς! Τέτοια ατμόσφαιρα σού δίνει ενέργεια. Τους θέλουμε δίπλα μας ξανά, για να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο και να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σε επαναφορά του χρωμοσομικού ελέγχου προχώρησε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες το 2028, αποκλείοντας έτσι τις τρανς αθλήτριες από τις γυναικείες κατηγορίες.
Ο Κασεμίρο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τον προσέγγισε ήδη για την Ίντερ Μαϊάμι με σκοπό να τον κάνει συμπαίκτη με τον Λιονέλ Μέσι.