Συγκλονισμένο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την είδηση του θανάτου του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του Αντρέ Σίλβα, τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/7).
Τα δύο αδέρφια έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα όταν το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και τυλίχθηκε στις φλόγες, στο χιλιόμετρο 65 της Α-52, κοντά στον δήμο Παλάθιος ντε Σανάμπρια. Ακόμη το ποιος οδηγούσε το αμάξι στο μοιραίο δυστύχημα δεν έχει εξακριβωθεί.
Όπως αναφέρει το Zamora24horas, το αυτοκίνητο και κατ’ επέκταση τα θύματα ταυτοποιήθηκαν από την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος, ενώ οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τα δύο σώματα καμένα και δεν μπορούσαν να τα ταυτοποιήσουν.
Πότε θα γίνει η κηδεία των δύο αδερφών
Μάλιστα, σύμφωνα με πορτογαλικά Μέσα, την Παρασκευή (4/7) στις 16:00 τοπική ώρα, θα αρχίσει η αγρυπνία στην Γκοντομάρ, κοντά στο Πόρτο, με την κηδεία να γίνεται την επόμενη μέρα, Σάββατο (5/7) στις 10:00.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»